Vieraskirja

HamSMK vieraskirja
420 viestiä 42 sivulla
   1   »

420 » Antti
Ensi Torstaina 13.6 alk.17:30 kerhotallilla siivoustalkoot. Hyllyjen tyhjennys rojuista ja talvitavarat hyllyille. Työpöydät ja öljyt, suodattimet ym..
Talkoolaisille makkarat, kahvit ja mehut. Vanhat t-paidat 5.-/kpl. Uudet hupparimallit vielä nähtävillä.

Kiitokset vielä kaikille junnupäivään osalistuneille ja talkoolaisille. Oli todella hieno päivä ja hyvä yhteishenki ...junnut myös erittäin tyytyväisiä, kaikki ei olisi malttaneet lähteä kotiin lainkaan.

419 » Antti
Huominen kerhoilta käynnistyy Lelussa junnupäivätalkoilla 17:30. Pyritään ottamaan hupparit sinne näytille, sieltä tuodaan takaisin kerholle myöhemmin illalla.
Lelussa voi myös ilmoittautua vapaaehtoiseksi Lauantain junnupäivän järjestelyhommiin. Lapsien ajovalvojaa, kioskinpitoa, tavaroiden roudausta ym..

418 » Juha Salokoski
Hupparit sovitettavissa kerholla. Tilauksen ehtii tekemään vielä tämän viikon aikana.

417 » Toni
https://www.roadracingsm.fi/html/fi/kilpailijat/superbike/

416 » Antti
Ajokauden avajaisreissussa oli ilmeisesti joltain meidän porukasta jäänyt punasävyinen reppu Susihukkaseen. Jos joku huomaa ettei reppu ole osannut vielä kotiin, niin tallessa on kyselee vaan sieltä.

Nyt alkaa Eestinturnee kolkutella, joten älkää kyselkö minulta. Saatan olla huonosti tavoitettavissa huomisaamusta lähtien. Kiitos kaikille osallistuneille mukavasta viikonlopusta ja Leijonille kisatunnelmasta!

415 » Antti
Ajokauden avajaisiin yhteislähtö pikiteitä PJ.Jaskan johdolla klo: 10:00 kerholta pienen kierroksen kautta.

Metsäteitä pitkin "oikaistaan" iltapäivällä. Startti Tervasaarelta 13-13:30 jossa tuolloin myös Kuninkaantien museoauto-ajon tauko. Yöpymään mahtuu vielä, ellei petipaikkaa ole varattu, niin kannattaa varata retkipatja makuupussin lisäksi mukaan.

414 » Juha Salokoski
Kerhohuppari ja paita tilaus.

Hupparia on kahta mallia. Kuvat markkinat sivulla. Selässä iso kerhon logo.
T-paita musta 100% polyesteriä, pieni kerhon logo rinnassa.

T-paita: 15 euroa.
Huppari 1: 70 euroa.
Huppari 2: 55 euroa.

Tilaukset tekstiviestillä 0405561248 kesäkuun alkuun mennessä.

413 » Antti
Susikoskipäräyksen keräyslippaiden tuotto tänä vuonna oli 623,60€ Kiitos kaikille lahjoittajille! Tuotto lahjoitetaan Viialan koululle keskiviikkona 15.5.2019. Lähtö Susikoskelta klo 11.00. Mukaan toivotaan mahdollisimman monta motoristia! Kerholle kaikki kynnelle kykenevät, pihasta startti 10:30.

412 » Jaska
Lähteekö kukaan huomenna ajelulla klo:10,00,lyhyt reitti!!??

411 » Antti
Vappuajot mantsamiehille Keisarinkosken Keisarinmäellä 1.5 iltapäivällä 14 jälkeen. Aikataulu voi vielä siirtyä myöhäisemmälle, joten kannattaa varmistella luurilla jos tekee mieli tulla porukassa sulattelemaan brunssit. Makkaratulet kodassa.

Hyvää Vappua kaikille motoristeille!
   1   »

-- Linkki vieraskirjan ylläpitosivustolle --
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2019
mgbModern Theme by mopzz