Vieraskirja

HamSMK vieraskirja
410 viestiä 41 sivulla
   1   »

410 » Antti
Pääsiäispörinät Keisarinkosken Keisarinmäellä, Sunnuntaina 21.4 klo: 13alk. Osin lumisia, osin sulaa mantsauraa. Talvikausi lopetetaan ja kesäkausi aloitetaan, makkaratulet kodassa.

409 » Antti
Uusin kerhokirje on valmistumassa ihan näillä näppäimillä, uusi hallitus on vääntänyt sitä tapahtumainfoineen nippuun lähes päivittäin. Kirjeeseen tulee tieto jäsenmaksun ja pyörän tavisäilytyksen maksusta, uuden hallituksen kokoonpanosta ja jaostoista.
Seuraavien tapahtumien aikataulut on lyöty lukkoon ja infoa lisää kirjeessä: Susikoskipäräys 11.5, Ajokauden avajaiset 25-26.5 Junnupäivä & Lelu mopoGP 8.6
Kalenteriin voi jo alkaa piirtelemään tilaa ainakin näille!

Huomenna illalla sitten ylätallin tyhjennystä, siellä olevat pyörät pyritään siirtämään alatalliin.

408 » Antti
Ajokauden avajaisia on suunniteltu pitää 25-26.5 Kiiston majalla Myllylammella. Kerholla pyörät vielä huomenna lisääntyy kun ylätallista siirretään pyörät alatalliin. Hippalot taitaa olla parempi pitää toisaalla, niin pysyy pyörät paremmin ajokunnossa.

407 » Jäsen ?
Milloin on ajokauden avajaiset ? Olisko mahdollista järjestää kerholla Hillossa

406 » Antti
La 6.4 klo 11:00 alkaen 10.Kannarin peltopörinät Yrjösenkujan päässä peltoradalla. Kerhon Supersport ja Junnu Yamaha pitäisi olla menossa kisaamaan, joten kaikki kannustamaan. Junnumopo on siellä koeajettavissa, jos suinkin sopivaa plaania löytyy. Jos joku juniori haluaa ajaa sillä junnuluokassa kilpaa, niin kysymään vaan rohkeasti!

405 » M.K
Pärtsäreiden perinteinen Talviajo 9.3 peruttu.

404 » M.K
Hamarista ei tullu menestystä mutta muuten mukava retki. Kuvia:
https://www.facebook.com/JukkaPinonummiPhotography/photos/a.2238882369771963/2238882399771960/?type=3&theater

403 » Antti
Kiitokset kaikille mopokisatalkoisiin osallistuneille ja tietysti senioreille hienosta taistelusta. Junnumopoa ajoi päivän aikana aviolta yli puolensataa pikkukuskia, joten kysyntää tuntuisi olevan.

Junnumopon huoltoa oli hieman laiminlyöty, joten teroitetaan hieman lainaajan velvollisuuksia.
Mopon saa lainaksi kerholta, avaimia saa lainaksi, useimmilta hallituksen jäseniltä tai vaikka Tehoradiosta. Lainaaja laittaa vieraskirjaan maininnan lainauksesta, palautusajan ja mieluusti puh.nro jos vaikka joku toinenkin tarvitsisi samana viikonloppuna mopoa. Tarkasta aina ennen lähtöä, että tuorevoitelusäiliössä on öljyä, ajon jälkeen tankki täyteen bensaa ja öljyn tarkistus/lisäys. Jos vähänkin pölyiset olosuhteet, niin ilmanpuhdistimen pesu ja öljyäminen ajon jälkeen.
Kerholle on hankittu toinenkin kypärä ja 34 koon ajosaappaat, jotain suojia. Niitä voi aina lainata ja ajaessa pitää aina käyttää vähintään kypärää.

402 » Antti
Mopo jäärata treenipäivä ja ulkoilupäivä Su 24.2 klo.11:00 alkaen Sippolan peltoradalla. Makkaranuotio paikalla, omat eväät. Auton voi jättää myös pien-Liikkalantie 8 Service Ahon hallin pihaan. Tie radalle lähtee Pien-Liikkalantietä Sippolaa kohti tullessa Kosjärven kohdilta juuri ennen hallia(8) vasemmalle Poikakodin taakse. Voi tulla ajamaan omalla prätkällä, mopolla tai ulkoilemaan ja ihmettelemään meininkiä!

401 » M.K
Pärtsäreiden perinteinen Talviajo 9.3

https://www.vmpk.fi/forum/index.php?topic=120666.0
   1   »

-- Linkki vieraskirjan ylläpitosivustolle --
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2019
mgbModern Theme by mopzz