Vieraskirja

HamSMK vieraskirja
395 viestiä 40 sivulla
   1   »

395 » Antti
Kiitokset taas hienosta Metsämiitingistä Vanuskan motoristeille Metsurille ja Akille, sekä tietysti villisikasopan keittäjälle. Maistui toki perinteinen "tönkkösuolattu" loimulohi, nokipannukahvi, hietalan letut ja reiskan hailit ...savuhaileista ei niin väliä.

Hienoa kun jaksatte järjestää ja kiitokset myös kaikille osallistujille! Kunnon talvikelit oli paremmat kuin odotettiin, yöllä perinteinen lumimyräkkä ja kotimatkallakin pysyi sykkeet kohdillaan.

394 » Antti
Etusivulla linkki uuteen kerhotiedotteeseen. Sähköpostituksessa haasteita, joten käykää klikkaamassa.
Ajokauden päättäjäiset siis Lauantaina 10.11 klo: 18-20 Rampsinkarin saunoilla. Tervetuloa turisemaan, suunnittelemaan tulevia ja uutisia myös Lelun alueen kehitysprojektin käynnistymisestä.

393 » Antti
Pikkujoulut suunnitteilla 1.12 Bastionin holviravintola Kamuun. Pari eri menua valittavana, kerholla tänäiltana nähtävissä vaihtoehdot joista toinen valitaan. Jos joku loistoidea on mielessä, ei ehkä vielä liian myöhäistä sellainenkin huomioida.

Kesä ajokauden päättäjäisiä vietetään Tervasaaren rampsinkarin saunoilla 10.11 alkuillasta(tarkempi aikataulu tarkentuu pikapuoliin). Samana iltana Kujansuu MC:n 25-vuotiskinkerit, joten jatkoille voi myös suunnata sinne.

Edelleen kaivataan toiveita Lelun rata-alueen kehittämiseksi, mielipiteitä erityisesti käyttäjiltä itseltään. Tarkoitus luoda pitkän aikavälin kehittämissuunnitelma, joka tähtää n.10-vuoden aikajänteellä rata-alueen nykyaikaistamiseen. Rahoitusta haetaan useista eri lähteistä, useiden vuosien ajan. Kaikki mahdolliset toiveet ja tavoitteet kannattaa listata ylös. Yhteys hallitukseen tai Kallion Mikkoon, joka on ottanut vetovastuuta harrastajien puolelta.

392 » Antti
VAPEPA toiminnassa mukana olevat kerholaiset, jotka pääsevät osallistumaan allaolevaan harjoitukseen. Yhteys minuun, teen sitten osallistujailmoituksen!
Kaakkois-Suomen poliisin ja Vapepan yhteistoimintaharjoitus pidetään
20.10.2018 Heituinlahden nuorisoseurantalolla, Tuohikotintie 1266
Harjoituksen tavoitteena on yhteistoiminta yli maakuntarajojen ja tehtävän vaihto.
Harjoitus alkaa *klo 9.00 Etelä-Karjalan joukkojen* voimin. *Kymenlaakson joukot saapuvat paikalle klo 11.30.*

Harjoitukseen kuuluu maastoetsinnän lisäksi vesistöetsintä ja
ilma-aluksella suoritettava etsintä.
Harjoitus päättyy klo 14.00 mennessä.

Levittäkää viestiä oman alueenne hälytysryhmäläisille.

Voitteko ottaa ilmoittautumiset toimikunnittain. Toimikunnat ilmoittavat osallistujat allekirjoittaneelle 17.10. klo 13.00 mennessä.
Ruokarajoitteet on myös hyvä saada samalla.
Harjoitukseen varustaudutaan säänmukaisella etsintävarustuksella.

Jos jonkun tanssijalkaa vipattaa niin klo 20.00 ko. paikassa tanssia
tahdittaa Nelostie & Jaska Mäkynen

391 » Antti
Johtokunnan kokous siirretään ensi viikolle, vaihtoehtona on vielä myös Perjantai-ilta. Seuratkaa hallituslaiset sähköpostia ja muistakaa laitella viestä kumpi näistä illoista sattuu, vai molemmat. Perjantai 19.10 on saanut jo kannatusta.

390 » Antti
Johtokunnan kokousta suunnitellaan ensi viikon Torstaille 11.10 klo 17.30 kerholla. Asialistalla mm. mahdolliset ajokauden päättäjäiset, Pikkujoulut, talvisäilytysasiat ja Lelun ratahanke. Hallitusta mahdollisuuksien mukaan paikalle.
Jos on hyviä ideoita tai ehdotuksia, niin ottakaa yhteyksiä jotta saadaan asialistalle. T: Sihteerikkö

389 » Antti
Kerhoillassa jatkuu salaojitushommelit, rännikaivon siirrolla ja putken jatkamisella. Tälläkertaa kannattaa varata lapio ja hanskat mukaan, jos sellaisia omistaa.
Lelun rata-alueen kehittämis-suunnitelmia myös samalla jutskataan ja kehitys ehdotuksia otetaan vastaan.

388 » Antti
Kerhon junnu Yamaha on sitten Peltopörinöissä, jos joku kaipailee. Siellä mahdollisuus ajella ja vaikka kisata. Tapahtuman jälkeen voi ottaa kyytiin jos haluaa viedä vaikka Leluun. Mopo ei ole varmaankaan Sunnuntaina kerholla, joten jos tarttee lainata niin Piilolan Mikaan yhteyksiä tai pörinöissä nykii rossia hihasta.

Rossi piiskaa supersporttia ja muitakin kerholaisia viivalla, joten kaikki joukolla kannustamaan.

Ajojen jälkeen mahdollisesti kilvellisille mantsapyörille jonkinlainen metsätiekierros, ellei nyt ihan peilijäässä aamulla ole tiet.

387 » Antti
Uusi talvisäilytyslista on kerhon seinällä ja uusien vapautuvien paikkojen jonotuslista. Ne kellä on viimevuodelta paikka olemassa, voivat viedä suoraan pyörän rivin jatkoksi säilöön, mahdollisimman tiiviisti parkkiin, eikä ohjauslukkoon ja akun napa irti. Muistakaa samalla merkata siihen listaan.

Torstaina 27.9 17 jälkeen talkoillaan salaojaputki oven eteen, joten talkooporukkaa paikalle, mutta jos olette tuomassa pyörää silloin, niin onnistuu vasta kun salaoja on lapioitu umpeen. Samalla sisällä tehdään normi syyssiivoustoimet. Kahvia ja ehkäpä makkaraakin saadaan grilliin.

386 » Antti
Pyörien talvisäilytyspaikkojen varaustoimet käynnistyvät kohta totuttuun tapaan kerhon seinälle pikapuoliin tulevaan listaan, johon säilytyspaikkaa tarvitsevien pitää laittaa kuittaus.
Nyt on myös aika niiden, jotka luopuvat säilytyspaikastaan ilmoittaa ja palauttaa avaimet seuraaville tarvitsijoille. Avainpantin saa takaisin Tehoradiosta tai kerhoilloissa avaimia vastaan.

Lelun mikroautoradan kunnostus ja jopa mahdollinen asfaltointi saattaa tulla lähiaikoina mahdolliseksi. To 20.9 klo 17 jälkeen on tarkoitus rata-alueella pitää katsantopalaveri, johon hyvät ehdotukset ja toivomukset kannattaa tuoda julki. Paikalle voi kerholaiset ja esim. mikroautoharrastajat tulla esittämään toivomuksia.
   1   »

-- Linkki vieraskirjan ylläpitosivustolle --
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2018
mgbModern Theme by mopzz