Vieraskirja

HamSMK vieraskirja
402 viestiä 41 sivulla
   1   »

402 » Antti
Mopo jäärata treenipäivä ja ulkoilupäivä Su 24.2 klo.11:00 alkaen Sippolan peltoradalla. Makkaranuotio paikalla, omat eväät. Auton voi jättää myös pien-Liikkalantie 8 Service Ahon hallin pihaan. Tie radalle lähtee Pien-Liikkalantietä Sippolaa kohti tullessa Kosjärven kohdilta juuri ennen hallia(8) vasemmalle Poikakodin taakse. Voi tulla ajamaan omalla prätkällä, mopolla tai ulkoilemaan ja ihmettelemään meininkiä!

401 » M.K
Pärtsäreiden perinteinen Talviajo 9.3

https://www.vmpk.fi/forum/index.php?topic=120666.0

400 » M.K
KAHVANKIÄNTÄJIEN JÄÄRATA-AJOT, LA 16.3.-19 JOROINEN

https://www.vmpk.fi/forum/index.php?topic=120883.0

399 » Antti
MP-näytelybussikyytiin reilu 30 ilmoittauunutta, joten hyvin sopii vielä aamusella linja-autoasemalta "extempore" kyytiin 9:00

Jos joku omistaa alkuperäisen Tunturi Supersportin kaasarin imukurkkuineen tai käypäisiä rattaita välitysten vaihtoon, niin kerhomopoon voitais sellaisia hankkia. Tarjotkaahan aarteitanne!

398 » Jukka
Haa ... vieraskija toimi taas Webbimasteri on tehnyt taikojaan.

397 » Testi
Testi

396 » Webmaster
Testi.

395 » Antti
Kiitokset taas hienosta Metsämiitingistä Vanuskan motoristeille Metsurille ja Akille, sekä tietysti villisikasopan keittäjälle. Maistui toki perinteinen "tönkkösuolattu" loimulohi, nokipannukahvi, hietalan letut ja reiskan hailit ...savuhaileista ei niin väliä.

Hienoa kun jaksatte järjestää ja kiitokset myös kaikille osallistujille! Kunnon talvikelit oli paremmat kuin odotettiin, yöllä perinteinen lumimyräkkä ja kotimatkallakin pysyi sykkeet kohdillaan.

394 » Antti
Etusivulla linkki uuteen kerhotiedotteeseen. Sähköpostituksessa haasteita, joten käykää klikkaamassa.
Ajokauden päättäjäiset siis Lauantaina 10.11 klo: 18-20 Rampsinkarin saunoilla. Tervetuloa turisemaan, suunnittelemaan tulevia ja uutisia myös Lelun alueen kehitysprojektin käynnistymisestä.

393 » Antti
Pikkujoulut suunnitteilla 1.12 Bastionin holviravintola Kamuun. Pari eri menua valittavana, kerholla tänäiltana nähtävissä vaihtoehdot joista toinen valitaan. Jos joku loistoidea on mielessä, ei ehkä vielä liian myöhäistä sellainenkin huomioida.

Kesä ajokauden päättäjäisiä vietetään Tervasaaren rampsinkarin saunoilla 10.11 alkuillasta(tarkempi aikataulu tarkentuu pikapuoliin). Samana iltana Kujansuu MC:n 25-vuotiskinkerit, joten jatkoille voi myös suunnata sinne.

Edelleen kaivataan toiveita Lelun rata-alueen kehittämiseksi, mielipiteitä erityisesti käyttäjiltä itseltään. Tarkoitus luoda pitkän aikavälin kehittämissuunnitelma, joka tähtää n.10-vuoden aikajänteellä rata-alueen nykyaikaistamiseen. Rahoitusta haetaan useista eri lähteistä, useiden vuosien ajan. Kaikki mahdolliset toiveet ja tavoitteet kannattaa listata ylös. Yhteys hallitukseen tai Kallion Mikkoon, joka on ottanut vetovastuuta harrastajien puolelta.
   1   »

-- Linkki vieraskirjan ylläpitosivustolle --
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2019
mgbModern Theme by mopzz