Valokuvia Pystymettä kokoontumisesta 28.-29.10.2006 OSA I

Lauantai aamusella Anjalasta lähtiessä satoi aika komiasti lunta, vaikka kuvissa ei niin hirveesti näykkään. Metsuri soitteli aamulla Mäntsälästä ja sanoi vettä satavan, joten valittiin pohjoisempi reitti. Orimattilan paikkeilla lunta tuli taivaan täydeltä ja tie alkoi olla pöppöröistä. Pyörä hieman nyki ja tyhjäkäynti oli kateissa, mut jatkettiin eteenpäin.

Lopella Dominaattori hyytyi tienposkeen. Onneksi lumisade oli loppunut. Kipinäpuoli oli kunnossa, mut bensa ei mennyt kaasarin kohokammiota pidemmälle. Epäiltiin vettä bensan seassa ja työnnettiin CRC:tä kaasariin bensaletkun reiästä. Tällä konstilla saatiin pyörä taas tulille ja päästiin Saaren kansallispuiston läpi Forssaan. Forssasta saatiin tuoretta bensaa. Pyörä toimi taas loistavasti ja oli aurinkoisessa kelissä hienoa ajella. Loimaalla käytiin vielä syömässä ja sit ajeltiin illan hämärtyessä Pystymetsään.

Pystymetsäpaikka oli enduropyörille mukavan osin pehmenneen metsätien päässä. Kerhoteltta löytyi kivillä ankkuroituna aukion laidalta. Edellis yön myrsky oli meinannut teltan viedä. Olipa joiltakin vienytkin. Myllerin Hannun "Isä Aulis Kirwosen" Guzzin päälle oli myrsky kaatanut petäjän, mut onneksi ei ollut tullut miestappioita. Guzzin sarvet vain oli hieman entistä kippurammat ja kate vähän saanut siipeensä. Ilta kului ratevasti nuotioita kierrellessä. Tunnelmaa talvisesta metsästä löytyi.

Sunnuntaina purettiin leiri ja pakattiin tavarat Auliksen sotaratsuun hienossa aurinkoisessa syyssäässä. Kimmon ja Tupun kanssa päätettiin kierrellä kaikki mahdolliset mutkaiset Hämeen Härkätiet kotimatkalla. Mellilän - Someron kautta Liesjärven kansallispuistoon. Osin hiekkateitä ja osin mutkaisia pikkuteitä ajeltiin kotia kohti.

Ennen Orimattilaa törmättiin taas jäisiin teihin. Kieli keskellä suuta.. väliin jalkaa maahan tarjoten luistelimme Artjärven kautta Anjalaan. Kimmo joutui jo viimeiset kilometrit Haminaan ajelemaan pimeässä, mut onneksi kuivia teitä.

Hieno oli Pystymettäreissu, eikä varmasti jää viimeiseksi.

Kuvat ja tekstit Antti

1. 10.Telttoja 11. 12. 13. 14.
15. 16. 17. 18. 19. 2.
20. 21. 22. 23. 24. 25.
26. 27. 28. 29. 3. 30.
31. 32. 33. 34. 35. 36.
4. 5. 6. 7. 8. 9.