Valokuvia Mäntsälän SM-jääratakisasta 25.2.2006 OSA I

Ote vieraskirjasta 25.2.

Saturday, 25. February 2006 22:12
Kerhoa edustavat Tero Nopanen ja Toni Ström kilpailivat tänään jäärata-ajon 1. SM-osakilpailussa Mäntsälän Kilpijärvellä. Radan pituus 1,7km ja leveyttä lähtösuoralla n. 40m. Rata muualla oli levydeltään 7-10m. Mainitsemisen arvoista on myös talkooväen panos: paikalla oli 12 traktoria auraamassa ja harjaamassa rataa!!

Tero ajoi luokassa B-250 sijalle 12. Starttiviivalla oli 26 kuljettajaa. Startti onnistui hyvin ja 1. mutkaan Tero meni n. sijalla 6. Kierroksia ajettiin 7 ja juuri kun alkoi saamaan rytmistä kiinni, niin ruutulippu heilui. Hyvä suoritus kaiken kaikkiaan!

Toni ajoi luokassa B-500, jossa oli niin paljon kuskeja, että luokassa jouduttiin ryhmä jakamaan kahtia ja starttaamaan kaksi lähtöä. Toni ajoi jälkimmäisessä startissa, mutta joutui keskeyttämään. Startti sujui hyvin(Yamaha keitti lähtöviivalla), mutta 1. mutkassa toinen kilpailija ajoi Tonin pyörään päin ja molemmat kuskit kaatuivat. Peräänajajan eturengas jäi kiinni Tonin pyörän takarenkaan ja pakoputken väliin. Toni jatkoi ajoa, mutta jo yli puoli kierosta kärkeä jäljessä. Parin kierroksen raivoisan takaa-ajon jälkeen Toni kaatui ja päätti siihen myös keskeyttää.

Paikalla oli myös ajamassa RR-kuljettajat Mika ja Vesa Kallio sekä monet muut Suomen huiput.
2. SM-osakilpailu ajetaan huomenna Tuusulassa. Tarkemmat tulokset on nähtävissä sivulla www.iceroadracing.com ja sieltä tulokset.

B250 B250 B250 B500 B500 Kallio Kari
Kari Kontaktilaji. Mönkijä Onneksi Tässä Vain Varikolta

Kuvat S Kinnunen