Valokuvia Imatralla 15.10.2005 järjestetystä SMOTO:n palkintojenjakotilaisuudesta

HamSMK Suomen motoristien jäsenkerhona 10 vuotta
Launtaina 15.10. kerhon delegaatio kävi noutamassa SMOTO:n muistoviirin Imatralla järjestettävän kerhokonferenssin iltajuhlassa. Kuluneen kymmen vuoden aikana on tapahtunut paljon niin kerhon toiminnassa kuin laajemmin ajateltuna moottoripyöräilyssä. Viimeisten vuosien aikana moottoripyörien määrä on kasvanut ja harrastuksesta on tullut sekä salonkikelpoinen että koko kansan hommaa. Harrastuksen yleistyminen ja harrastajien keski-iän nousu ovat tuoneet moottoripyöräilyyn uusia tuuli.

Mikä SMOTO on?
"Suomen Motoristit r.y. (SMOTO) on suomalaisten moottoripyöräkerhojen ja järjestöjen yhteenliittymä ja yhteistyöelin jonka tarkoituksena on valvoa suomalaisen motoristin etua. SMOTOon kuuluu yli 80 jäsenkerhon kautta suoraan n. 20 000 suomalaista motoristia (heinäkuussa 04).

SMOTO edustaa suomalaista motoristia myös kansainvälisissä motoristien katto- ja kuluttajajärjestöissä ja SMOTO on esimerkiksi Federation of European Motorcyclists Associations":n (FEMA) jäsen. Kotimaassa SMOTO tekee kiinteää yhteistyötä myös muiden valtakunnallisten kuluttaja- ja edunvalvontajärjestöjen kanssa."
Lähde www.smoto.fi

Kuulunko minä SMOTO:on ja mitä siitä hyötyy?
Jokainen kerholainen, pl. crossijaoston jäsenet, kuuluvat SMOTO:on - crossarit puolestaan kuuluvat Suomen moottoriliittoon. Kerholta saa HamSMK:n ja SMOTO:n yhteisen jäsenkortin, joka oikeuttaa lukuisiin alennuksiin esim. lauttamatkoilla. Lisätietoja kerhoeduista löydät SMOTO:n nettisivuilta.


1 2 3 4 5 6 7
8 9 x0 x1