Heinäkuun kuukausiajelu 3.7.2005

Vihdoin heinäkuussa oli perinteinen kuukausiajelu. Toukokuun ajelu oli yhdistetty ajokauden avajaisiin ja kesäkuun päristelyt menivät Lauanniemen viikonlopun yhteydessä. Harmillista vain että kerhokirjeessä oli päivämäärävirhe; 2.7. Tuo päivähän oli lauantai ja siinä olisi pitänyt olla 3.7. sunnuntai. Harmillista varsinkin kun muutama kerholainen oli suotta käynyt kerholla lauantaina lähtöä vartomassa.

Päivämäärämokasta huolimatta kerholta lähti liikenteeseen 10 pyörää - 12 motoristia. Aurinkoisessa hellesäässä reitti kulki Sippolan kautta Uttiin ja sieltä Valkealan ABC:lle jätskitauolle. Pikapaussin jälkeen matka jatkui Vuohijärveltä koukaten Orilammen majalle kahvitauolle. Orilammella konvoihin liittyi Kontiorallaajat. Sitten meitä olikin koossa jo 16.

Kerhon tarjomien kahvien jälkeen suuntasimme Voikosken kautta Kuorttiin, Sysmään ja Päijänteen luonnonsuojelualueen harjutietä Reimariin syömään sekä uimaan. Vatsat piukeina matka jatkui reittiä; Asikkala - Kukonkoivu - Herrala - Luhtikylä - Orimattila - Artjärvi - Elimäki - Susikoski - kotipesä.

Hulppeassa kesäsäässä kilometrejä kertyi 420 ja laatuaikaa kertyi yhdeksän ja puoli tuntia.