Ajokauden avajaiset 30.4.2005

Vapun aato oli kylmä ja kolea. Edellisen viikon keväiset säät olivat vain muisto kun idän kylmä rintama koetteli meitä. Huolimatta kolmen asteen lämpötilasta kokoontui kerholle kaikkiaan 34 pyöräkuntaa. Antti kertoi reitin, kertasi jonoteorian alkeet ja sitten startattiinkin koneet.


Kerholta matka suuntautui wanhaa tietä Karhulaan, Korkiakoskelle, Kyminlinnaan, Siltakylään ja Hirvikoskelle missä oli ensimmäinen jaloittelutauko. Tauon virkistäminä matka jatkui Ruotsinpyhtään Ruukkiin Pajakahvilaan minne oli tilattu pullakahvit odottamaan.

Ruotsinpyhtäältä jatkettiin matkaa Elimäelle, Kausalaan, Iitin kirkolle ja sieltä Voikkaalle missä alkoi sataa hissukseen lunta. Sade ei kuitenkaan paljoa haitannut matkaa Valkealan ABC:lle missä pidettiin kahvipaussi. Siitä loppumatka soljuikin 15-tietä Inkeroisten tasalle mistä otettiin kurssi Sippolan tietä kotiin. Kaikkiaan mittariin kertyi 250 koleaa kilometriä.

Illan ohjelma sujui tutun kaavan mukaan: Straight Line soitti rock'n rollia, grillistä sai makkaraa eikä suolakurkkuja ja sipsejäkään unohdettu. Koska kaikilla oli kivaa niin eiköhän tehdä sama juttu taas vuoden päästä.