Susikoskipäräys 8.5.2004

Päräyspäivänä lähti kerholta komea 37 pyörän letka kohti legendaarista motoristien kohtaamispaikkaa, Susikosken kahvilaa, jossa liityttiin 391 pyöräiseen megaletkaan. Ajelu käynnistyi klo 12 ja meille jäi juuri sopivasti aikaa ennen starttia turista tuttujen ja tuntemattomien kanssa sekä nauttia jätskit.


Ajelun eka stoppi tuli jo Anjalankosken Nesteellä, missä kööri koottiin paraatimuodostelmaan. Siinä ei kyllä mielestäni (...on siis oma mielipiteeni...) ollut mitään järkeä, sillä muoto olisi ollut jo muutenkin ihan oikea, eli parijono. No, niin tai näin, niin pienen nykimisen jälkeen matka jatkui Inkeroisista Myllykoskelle, sieltä Sippolan tietä Reitkallin tielle, josta wanhaa tietä (170) Amiraalille taukoa pitämään. Tauko tuli passelisti, sillä 26 asteinen hellekeli vaati jatkuvaa jäätelöjäähdystystä.

Mahtavan pörinän saattelemana tauolta otettiin suunta 7-tietä itään Ahvenkoskelle, josta lähdettiin porhaltamaan pienempiä teitä Elimäen suuntaan. Elimäellä tiukka oikea ja takaisin Susikoskelle hernekeitolle. Hernesvelli oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Sessio päättyi arvontaan, jossa onnetar suosi joukostamme Ritvaa sekä Aria. Onnittelut voittajille!

Suurin osa 37:n pyörän retkikunnastamme suuntasi Susikoskelta kotia kohti, mutta 14 pyöräkunnan kööri otti suunnaksi Petäjärannan kesäsiirtolan, jonka kerho oli vuokrannut viikonlopuksi. Se onkin eri juttu se ja siitä voit lukea oman jutun Galleria-sivulta.