Jäärata-ajot Haminan Savilahdella 28.2.2004

MC Kujansuu järjesti kolmannet mopojen jäärata-ajot Savilahdella. Upeasta ilmasta, hyvistä järjestelyistä ja mopourheilusta nautti noin tuhat katsojaa ja yli 150 kilpa-ajajaa. Hyväntekeväisyys tapahtumaan oli otettu mukaan 55 joukkuetta. Joukkueet jakautuivat kolmeen eri sarjaan: Vakiomopot, naisjoukkueet ja viritetyt mopot. Jokaisessa joukkueessa oli kolme ajajaa, jotka ajoivat kukin vuorollaan kaksi kierrosta. Lähtö ja maali olivat pääsuoran puolessa välissä, kuljettajan vaihtoalue oli ennen maaliviivaa.

Kisajärjestelyt toimivat loistavasti, eikä säässäkään ollut moittimista. Uutena juttuna oli radan viereen pystytetty kenttäravintola "Kekkonen", josta sai virvokkeita ja talvipäivän lämmikettä. Kiitokset vielä kerran MC Kujansuulle hyvin järjestetystä tapahtumasta!

HamSMK:n lipun alla piti ajaman neljä jokkuetta, joista kissaan asti selvisi valitettavasti vain kolme. Kun HamSMK junioreiden kisamopo hajosi kenraaliharjoituksissa, niin kerhon maine lepäsi HamSMK Leidien, HamSMK senioreiden ja Mikko & Karvattomat-tiimin harteilla. Hyvin kisa menikin, sillä Leidit voittivat, Mikko & Karvattomat saavuttivat moraalisen voiton (virallinen hopeamitali) ja HamSMK seniorit ylsivät B-finaalissa hopealle. Hyvä HamSMK!


HamSMK:n Voittoisa leidijoukkue Tiina, Tanja ja Niina.
Konepyöränä kerhon kalustoon kuuluva Jupiter, powered by Sachs.

Moraalisen vakiomopoluokan voiton ottanut Mikko & Karvattomat, eli karvaton Oksa, Mikko ja Karvaton Kallio. M & K tiimi luotti supisuomalaiseen Raisu-trial-mopoon, jonka voimanlähteenä on vääntävä Minarelli.
Paapotus moraalisesta voitosta johtuu siitä, että kotkalainen kelmikolmikko ajoi kisassa luvattomin piikkipyörin, joiden turvin he noloina nousivat ykköspallille. Yleisön ja kanssakilpailijoiden buuaus kertoi että moraali ei ole vielä loppu, ei ainakaan Kotkan ulkopuolelta.


HamSMK seniorit muodostui troikasta Antti, Pekka ja Sepe.
Senioritiimi ajoi Tunturin kisatuotteilla B-finaalin hopealle.