Ajokauden päättäjäiset 9.10.2004

Sateinen kesä on ohi ja täytyy tunnustaa syksyn tulleen, siksi muuttolintujakin varmempi talventulon merkki on ajokauden päättäjäiset. Suven mittaan kerhon porukoissa on ajettu monella mantereella, monella tyylillä ja koettu monen monituisia ikimuistoisia hetkiä.

Ajokauden päättäjäiset vietettiin tutun kaavan mukaan. Aamupäivällä kerholta starttasi 31 pyöräkuntaa kohti ensimmäistä määränpäätä, Kahvi-Pakaria, Lappeenrannan tien varressa.

Pullakahvien jälkeen letka suunnattiin pohjoiseen ja kierrettiin Kivjärven takaa Savitaipaleen tielle. Tämä parinkymmenen kilometrin lenkki tarjosi mukavia mutkia ja mahtavia maisemia.

Savitaipaleen tietä ajettiin etellään, josta Taavetin jälkeen käännyttiin Miehikkälän suuntaan. Seuraava tauko pidetiin Salpa-museolla. Tarkoitus oli piipahtaa kahvilassa, mutta kuten arveltiinkin niin museokahvilan ovet olivat tältä kesältä kiinni. Museolta loppumutka ajettiin luonnollisesti museotietä takaisin Haminaan valmistautumaan iltabileisiin.


Illalla kerho täyttyi hitaasti, mutta varmasti. Ostersin ensimmäisen setin jälkeen muistettiin kesän kuluessa eri tavoin kunnostuneita kerholaisia: Vuoden talkoomiehen kiertopalkinnon sai Jarmo Pellinen, vuoden tulokkaana palkittiin Mervi Lanu ja vuoden rymistelijäksi nimettiin Jari Punkanen.

Palkintojen jaon jälkeen ilta jatkui musiikin, grillauksen ja tanssin merkeissä aina pikkutunneille asti.