Vapputapahtuma Hamina Bastionissa 1.5.2003

Viime vuonna aloitettu Bastionin vapputapahtuma sai jatkoa tästä vuodesta. Tapahtuman kulku oli sama kuin aikaisemmin; puoliltapäivin puhe ja torvisoittoa jonka jälkeen eri yhdistysten ohjelmia, toimintanäytöksiä ja osastoja.

Kerhomme pyöräkannasta oli edustava otos näytillä teltan alla. Osastosta löytyi customeita, eduroja, sport touringeja, touringeja, wingi ja Jaron (itämaan ihme) Jawa jääspeedwaypyörä. Kaikkia pyöriä oli yli tusina.

Pyöräosaston lisäksi oli kerholla jälleen Kasematissa valokuvanäyttely, jossa oli kuvia tärkeimmistä viimevuoden tapahtumista. Kasematin suulla oli houkuttimena Kawa ja BMW. Molemmat herättivät ihastusta ja kiinnostusta - eikä ihme, onhan molemmat alansa valioita. Kasemattiin oli tuotu näytille myös kerhomme salainen ase; Jupiter mopedi jossa voimanlähteenä kuusisylinterinen Hondan moottori (mopokisat lähestyy ... vaviskaa!!!).

Sateisesta säästä huolimatta oli kerholaiset innolla mukana rakentamassa osastoja. Eikä tuhruinen ja kylmä sää ihan kaikkia vieraitakaan pelottanut, sillä melkein samaan kävijämäärään päästiin kuin viimevuoden hellevappunakin.

Kiitos kaikille talkoolaisille ja muille mukana olleille. Ensi vuonna uudestaan!