Pikkujoulu 6.12.2003

Suomen päivänä vietettiin kerhon pikkujoulut Haminan Tullimakasiinilla. Oman kerhomme lisäksi rientoihin osallistui myös Anjalankosken Moottorimiesseura. 35 Moottorimiestä saapui tyylikkäästi tilausbussilla tonttuilemaan kanssamme.

Antin tervetuliaispuheen jälkeen tuli vuoroon ruokailu. Suussasulavat herkut ja kinkut saivat juhlijat hyrisemään tyytyväisyydestä. Kaikki olivat kovasti tyytyväisiä pöydän antimiin. Liekö ollut sattuma vai mikä mutta ruokailun jälkeen pääsimme nauttimaan Tiernatyttöjen perinteikkään esityksen. Siinä sitä tuli lapsuuden koulujoulut mieleen.


Täysin vatsoin taputimme lavalle illan orkesterimme, The Legendsin. Upeat rautalankasaundit houkuttelivat tanssilavan täyteen heti ensirytmeillä. Kyllä se niin on että pikkujoulu ei ole pikkujoulu ilman ihka elävää musiikki!

Bändin ensimmäisen setin jälkeen oli vuorossa kilpailuosio. Ensimmäisen kilpailun formaatti oli Jögevan kävijöille tuttu tulpan etsintä heinäkasasta. Kisan palkinnoksi hankitut kaksi vapaalippua MP-näyttelyihin latasi leikkijöihin vielä extra poweria ja se kyllä näkyi pöyhintäinnossa. Pudotuserien kautta alun seitsemästä parista jäi jäljelle enää onnelliset voittajat: Kikka ja Heni. Onnittelut voittajille!

Heinähommien jälkeen oli vuorossa toinen kilpailu, joka sekin tarjosi löytämisen riemua. Kirsi jakoi kaikille kortit josta jokainen näki mihin perheeseen kuului. Perheessä oli neljä jäsentä ja tehtävänä oli käydä salin väki läpi ja löytää oma perhe kasaan. Meno ja meininki oli hurjaa eikä kovin kauaa kestänytkään kun nopeimmat isä,äiti,tytär ja poika olivat koossa.

Kisan jälkeen saapui illan kunniavieras tuo wanha wihtahousu tuomaan terveisensä Korvatunturilta. Se ainakin tuli selväksi että pajatontuilla on vielä töitä tiedossa ennen joulua sillä pukin kuljin Tunturi City ei suostunut minkäänlaiseen yhteistyöhön. Tällä kertaa pukki tekikin ihan uuden tempun - hän perusti kulkuskuoron. Helkkyvät kulkuset tahdittivat Peken laulaman "Kulkuset"-kappaleen aivan uudenlaiseen sointiin. Kun lahjat oli jaettu niin oli aika täyttää tanssilava ja ottaa ilo irti.