Kesäretki 6.-8.6.2003

Kerhon oma kokoontuminen järjestettiin tällä kertaa Rantasalmella lomakylä Järvisydämessä. Puitteet olivat upeat ja osallistuminen uusi ennätys. Kaikkiaan 51 kerholaista vietti viikonloppua Saimaan rantamailla, Haukiveden kupeessa.

Suurin osa ajeli lomakylään jo perjantaina. Niin vain kävi että kaikki perjantain matkaajat saivat ajaa enemmän tai vähemmän vesisateessa. Onni oli että 280km taipaleen jälkeen perillä odotti lupausten mukainen luxusmökki porealtaineen ja edustustason sanoineen. Eikä sovi myöskään unohtaa omaa pientä rantasaunaa joka sekin oli ahkerassa käytössä. Perjantai-ilta kului yhdessäolon merkeissä saunoessa, grillaillessa ja päästiinpä loppuillasta vielä ravintelin parketillekin.

Lauantai oli mukavan aurinkoinen. Hyvä niin sillä Haminasta oli tulossa lisää kerholaisia ja perjantain tulijat lähtivät heti aamusta ajelemaan. Suurin osa kiersi Haukiveden kautta Savonlinnaan ja sieltä takaisin lomakylään. Muutama matkasi Virtasalmelle Motoparkkiin katsomaan historiikki luokan autojen harjoitusajoja.

Launtaina nautittiin kesäretken perinteinen kerholounas. Tälläkin kertaa tarjoilut olivat mahtavat ja ajoitus sopiva sillä juuri kun ruoka oli valmis niin Haminasta lähtenyt letka kurvasi alueelle. Tämä porukka täytti toisen kerhon vuokraamista luxusmökeistä.

Lauantai-ilta jatkui siitä mihin perjantaina jäätiin; saunomista, grilaamista, yhdessäoloa ja lomakylän ravitsemusliikkeen tukemista. Hyvä tuuri jatkui sillä launtaina lomakylässä vietettiin kesäkauden avajaisia. Tanssiorkesteri soitti ja me tanssittiin loppuun asti!

Sunnuntaina oli kotimatkan aika. Suurin osa lähti tien päälle jo 9-10 aikoihin ja ajoi takaisin omia reittejään. Osa ei malttanut lähteä vielä sunnuntaina vaan jäi viettämään vapaapäivää tai lomaa Järvisydämeen vielä maanantaiksi.

Kesäretki oli jälleen kerran menestystapahtuma. Joka neljäs kerhon jäsen oli retkellä nauttimassa alkavan kesän lämmöstä ja Saimaan aalloista. Toivottavasti ensi kesänä tämäkin ennätys kirjoitetaan uusiksi!