Susikosken kevätpäräys 11.5.2002.

Susikosken kahvio on saavuttanut kaakonkulman motoristien keskuudessa lähes legendaarisen maineen. Hyvä sijainti ja mukavat maisematiet houkuttavat moottoripyöräilijöitä. Kulkijoita tuntuukin riittävän, sillä lähes aina parkkipaikalla on muutama moottoripyörä. Kevätpäräyksessä parkkipaikka suorastaan pursosi pyöriä.

Tapahtuma järjestettiin saman kaavan mukaan kuin ennenkin. Kahvion parkkipaikalla oli vapaata seurustelua ennen ajelulle lähtöä. Tällä kertaa ajelu suuntautui Kuusankoskelle. Reitti kulki Mullinkosken kautta. Maisemat olivat mukavat, seura priimaa eikä ilmassakaan ollut moittimista.Kuusankoskella oli pienimuotoiset markkinat, joissa paikallinen mp-seura oli näyttävästi mukana. Kalustoa oli näytillä ja perheen pienimmät pääsivät sivuvaunuajelulle. Tiesipä joku kertoa, että Kuusankoskella olisi vierailulla jokin venäläinen mp-kerhokin. Saatoi ollakin, vaan itse en nähnyt ainoatakaan venäläiskilpistä pyörää. Venäläisiä pyöriä sen sijaan oli näytillä.Kuusankoskelta päräysporukka lähti (kuulemma) takaisin Susikoskelle, jossa oli (luultavasti) tarjolla ruokaa. Paha mennä sanomaan, kun itse irtauduin porukasta ja lähdin eri suuntaan. Oli miten oli, niin hauskaa oli.

Susikosken kevätpäräys tuntuu vakiinnuttaneen paikkansa motoristien keväässä. Tälläkin kertaa letkassa oli satoja motoristeja. Toivottavasti taas ensi keväänä Susikoskella pärähtää.