50v-juhla 24.8.2002

Kerhon 50v-juhlat juhlittiin 24.8.2002. Juhla sai upeat puitteet loistolaiva s/s Hyökyn merellisessä miljöössä. Juhlimaan saapui puolitoista sataa vierasta. Oman seuran väen lisäksi paikalla oli myös kutsuvieraita.

Juhla alkoi tilaan ja tilanteeseen sopivalla juhlaruualla, lohisopalla. Patun varustamon kokit olivat laittaneet parastaan. Soppaa ylistettiin vuolaasti. Kehuttu ei suotta.

Ruuan jälkeen juteltiin ja odotettiin illan pimentyvän sen verran, että videotykin kuva alkaisi näkyä. Odotellessa ei istujien aika tullut pitkäksi. Pöytäkuntien porinassa vierivät menneet vuoret ja ajetut kilometrit. Paljon muistoja mahtuu viiteen vuosikymmeneen.

Auringon laskiessa oli historiikin vuoro. Historiikissa läpikäytiin kerhon menneet vuosikymmenet. Historia katsauksen jälkeen muistettiin kerholaisia ja juhlivaa kerhoamme.

Puheiden jälkeen alkoi illan orkesteri Legends soittaa. Musiikin tahdissa juhlimme aina yli puolenyön. Onneksi kotiin ei tarvinnut lähteä tyhjin vatsoin, sillä grillimestari käristi kunnon B-luokan iltapalat.

Juhlat olivat mahtavat ja mukavaa oli. Kiitokset onnistuneista juhlista kuuluu kaikille kutsuvieraille ja tietysti omille kerholaisille. Suurin kiitos juhlien järjestelyistä kuuluu Tiinalle & Tiinalle & Marjalle. Ilman naistroikkan aloitetta ja panosta ei juhlia olisi juhlittu!