Valokuvia Alppireissulta elo- ja syyskuun taitteesta

Jyrkin kaverina Alpeilla

Ajelimme elokuun viimeisen ja syyskuun ensimmäisen viikon Saksassa, Italiassa, Sloveniassa ja Itävallassa. Alpeilla ollessamme asuimme viikon Itävallan Zell am Seessä, mistä käsin ajelimme joka ilmansuunnan.  Ilmat suosivat meitä koko ajan, oli ehkä liiankin kuuma! 25 - 31 astetta! Toki pientä sadettakin saatiin maistaa heti ensimmäisenä iltana ja toisena aamuna.

Saksassa mennen tullen ajelimme pääasiassa pienempiä teitä, välttäen autobaanoja. Hampurin kaakkoispuolelta aina alpeille asti löytyy 100 km/h olevia, aika suoria teitä, joilla matka etenee. Tiemaksuja ei tarvinnut maksaa kuin  Lyypekissä joenalitustunnelissa, Itävallassa Felbertauern tunnelissa ja Grossglockner kansallispuistossa.  Itävallan eikä Slovenian vignettiä ei tarvinnut ostaa.

Menomatkalla laivassa oli kolme motoristia Imatralta. Olivat menossa Italiaan katsomaan mp-kisoja.  Maailma on pieni, tuli jälleen todettua. Kyseiset Suzuki-kaverit tavattiin sattumalta paluumatkalla, ensin Inzell'ssä ja seuraavana päivänä Kassel'ssa. Yhden päivän kävelimme vuorilla ja grillasimme ihoa. Moottoripyörään kilometrejä kertyi reilussa kahdessa viikossa n. +4000 km! 

Matka oli kai onnistut, kun kerran alkoholia juotiin, hotellissa pehmeellä maattiin ja hyvää syötiin -  poliisilla ajelu jäi tälläkin kertaa väliin.

Kuvat on Väisäsen Jyrkin räpsimiä ja stoorin väsäsi Ilpo kuusaalta.

01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21